• Beluister Het Geluid en speel gratis mee
  • Check onderaan alle foute antwoorden

Het grootste geheim van het nieuwe jaar is terug: Het Geluid. Wekenlang piekeren, alles in huis overhoop halen, elk laatje opentrekken en alles bewegen wat los en vast zit. Met maar één doel: erachter te komen WAT Het Geluid van Qmusic is. Dit jaar is er één ding veranderd, en dat is dat jij Het Geluid hebt bepaald!

Beluister Het Geluid

Afgelopen weken hebben je kunnen stemmen op jouw favoriete geluid waarmee wij mee gaan spelen. Beluister hieronder welk Geluid het is geworden:

Zo speel je mee

Wil je meespelen met Het Geluid? Stuur een bericht met daarin je naam via de gratis Qmusic app of via 'Berichten' op Qmusic.nl. Dan maak je kans om gebeld te worden. Check hier de veel gestelde vragen en het wedstrijdreglement.

Dit is het spel

Bij het spel Het Geluid krijg je een geluid te horen. Als jij het raadt, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid 100 euro meer waard. Check onderaan de pagina de huidige waarde.

SuperRonde

Het Geluid wordt elke werkdag ieder uur tussen 07:00 tot 19:00 uur gespeeld, met om 16:30 uur de SuperRonde bij Stephan Bouwman. Dan mogen 3 kandidaten achter elkaar een antwoord geven en kun je lekker snel drie foute antwoorden wegstrepen en stijgt Het Geluid snel in waarde.

Je kunt zomaar gebeld worden...

Ieder uur dat we Het Geluid spelen, wordt er willekeurig één iemand gebeld die een gok mag wagen. Wereldkampioen darten Michael van Gerwen deed ook een gooi... ;-)


Foute antwoorden

Heb je per ongeluk een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, hieronder kun je alle gegeven antwoorden terugvinden.