• Stuur je verlanglijstje aan SinterKai
  • Luister vanaf 21 november naar Qmusic (wedstrijdreglement)
  • Bel binnen 20 minuten 0909 9596 zodra jouw lijstje op de radio wordt genoemd

Vanaf maandag 21 november start onze traditiegetrouwe Sinterklaasactie weer op Qmusic. Ieder uur hoor je SinterKai met een gedicht en natuurlijk de verlanglijstjes van vele Q-luisteraars met de tofste kado's!
Wat zou jij dit jaar nou écht heel graag willen krijgen? Struin het internet af naar de vetste gadgets, de mooiste design accessoires of de mafste items, want ze kunnen allemaal op je verlanglijstje hieronder! En wie weet win jij het allemaal!

Luister goed

Luister van maandag 21 november t/m maandag 5 december (alleen op werkdagen) goed naar Qmusic om er zeker van te zijn dat je jouw verlanglijstje niet mist. Elk uur tussen 07.00 en 19.00 uur pikt SinterKai één verlanglijstje uit de inzendingen.

Bel op tijd

Hoor jij jouw naam en lijstje voorbij komen? Bel dan zo snel mogelijk naar 0909 9596 (55 cpm) en win jouw verlanglijstje. Let op: je moet binnen 20 minuten terugbellen. Ben je te laat? Dan maken we 250 euro over naar een goed doel. Welk goede doel dat moet zijn, is aan jou. Jij kan namelijk bij het insturen zelf het goede doel kiezen en die donatie doe je alleen als je niet op tijd terugbelt. Het kan zijn dat als je vandaag je wensen doorgeeft, je deze pas een paar dagen later terughoort op Q. Dus let goed op en wees op tijd.

Maak nu jouw verlanglijstje

Ga online op zoek naar websites waar je kado's kunt kopen en afrekenen met iDEAL. Kies drie kado's uit en vul hieronder de naam van het artikel, de website waar je het hebt gevonden en het bedrag in. Let er op dat jouw verlanglijstje niet meer dan 250 euro waard is. Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar, of minstens 16 jaar indien toestemming van een ouder/verzorger.

Let op:

  • Vul precies 3 kado's in met een maximale totale waarde van 250 euro;
  • Zoek kado's op websites waar je kunt betalen met iDEAL en kopieer de weblink van dat kado;
  • Verlanglijstjes die meer dan 250 euro kosten worden uitgesloten van deelname.

Tip: vertel je vrienden dat je een verlanglijstje hebt ingestuurd, zodat zij ook extra kunnen opletten of ze jouw naam en lijstje op Q horen en jou kunnen waarschuwen (je moet namelijk wel zelf terugbellen)!


Deze actie is inmiddels voorbij