Close Qmusic

Qmusic actionheader 10s

Wat zijn jouw favorieten voor de Top 500 van de 10's?

  • Stem vanaf 13 april tot en met 26 april 17.00 op jouw favorieten van de 10's
  • Luister van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei naar de Top 500 van de 10's

De 10's, oftewel the tens. We zitten er nog middenin, maar ondertussen is het ook alweer 8 jaar geleden dat we massaal 'Waka Waka' van Shakira zongen en vol spanning met 12,2 miljoen mensen de WK finale in Zuid-Afrika keken. De zenuwslopende afloop van die wedstrijd is inmiddels geschiedenis, maar de muziek van dat én daaropvolgende jaren is nog lang geen geschiedenis. Het tegendeel: het is hét decennium waar grote artiesten doorbraken, zoals Adele, Ed Sheeran, Bruno Mars, Ellie Goulding, One Direction en Kensington. En daarom krijgen de 10's van ons een dikke tien!

De vijfde editie van deze lijst hoor je van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei. Maar om de beste muziek sinds 2010 op een rij te zetten, hebben we jouw hulp nodig! 

Wat zijn jouw favorieten?

Van vrijdag 13 april tot en met donderdag 26 april (17.00) kun je stemmen op alle hits van de afgelopen 8 jaar. Zo maken we samen de Top 500 van de 10's. 

Geef hieronder jouw favorieten door. Je kunt minimaal 3 en maximaal 20 tracks kiezen (maximaal 2 per artiest). Als laatste stap kun je ook nog een vrije keuze opgeven. 

Alvast thanks voor het stemmen: You make us Q.

Mijn favorieten voor de Top 500 van de 10's (2018)

Alle nummers

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Jouw top 1

Klik op het plusje om jouw favorieten toe te voegen

Express yourself!

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize