Close Qmusic

Edbeyonce2 header

Ed Sheeran en Beyoncé komen met duet

Alsof het niet nóg beter kon worden met de track 'Perfect' van Ed Sheeran. Ten eerste, maak je deze week kans op Q-live tickets om Ed Sheeran van heel dichtbij te zien optreden in de setting van de videoclip van 'Perfect'. Ten tweede, is de videoclip van 'Perfect' veels te mooi en heerlijk om naar te kijken. 

Maar dan ten derde... Ed Sheeran heeft samen met Beyoncé een duet van 'Perfect' opgenomen, en die komt vanavond!

Got Beyonce to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x
Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op


Het is dan misschien nog heel even wachten, maar houd Qmusic.nl in de gaten voor het vervolg!

Foto: AFP

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic christmas Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize