Lily Allen besloot vorige week de haarkleur aan te nemen van een watermeloen. Tja, waar je blij van wordt.. Ze is zeker niet de enige popster die houdt van een excentriek kapsel. De gekste haarstijlen op een rijtje!

Lily Allen

Het is niet de eerste keer dat Lily Allen kiest voor een experimentele haarkleur. Dit keer verfde de zangeres haar haren in groen en roze, maar eerder liet ze haar lokken al geel, paars en roze verven.

Katy Perry

Katy Perry’s haren hebben al heel wat kleuspoelingen overleefd. Blauw, paars, roze, groen? Ja hoor, de suikerzoete popprinses heeft ze allemaal gehad!

Lady Gaga

Ook Lady Gaga is niet vies van een experimentele coupe. Gekke accessoires en funky kleurtjes, Lady Gaga paradeerde al met strikjes, blikjes en torenhoge krullen!

Nicki Minaj

Een lijstje met gekke haarstijlen is niet compleet zonder Nicki Minaj. De hiphopzangeres is zowat de koningin van de bombastische haardos, met luipaardmotiefjes, fluostreepjes en snoepjeskleurige lokken.

Michael Clifford

Ook onder de mannelijke celebs zijn er echte waaghalzen als het op haarkleur aankomt. Zo heeft het haar van Five Seconds of Summer-zanger Michael Clifford al alle kleuren van de regenboog gehad!

Wie heeft volgens jou de beste kleur haar?