Close Qmusic

Qmusic header afsluitdijkopen

Op 4 september is de Afsluitdijk Open, een uniek hardloopevenement tussen 04.00 en 12.00 uur over de Afsluitdijk. Tijdens de Afsluitdijk Open loopt een lang lint van hardlopers bij het opkomen van de zon over een icoon. Een Hele, Halve of Kwart Afsluitdijk kan eenmalig worden toegevoegd aan de hardloopbucketlist. Meer info via afsluitdijk-open.nl.

Afsluitdijk Open: Ren mee met de Q-dj's

  • 4 september 2016, Afsluitdijk Open
  • Maak kans om met je vrienden mee te rennen

Een uniek moment in de Nederlandse geschiedenis, want op 4 september wordt de Afsluitdijk afgesloten voor verkeer en opengesteld voor duizenden hardlopers.

Tijdens zonsopkomst rennen over de langste dijk van Europa. Qmusic dj's Wim, Mattie en Wietze doen mee. Enne... ren jij ook mee? You make us RUN!

Scoor kaarten

Wil jij samen met een paar vrienden én de Q-dj's deelnemen aan de Afsluitdijk Open? Vul hieronder in waarom jij erbij moet zijn, welke afstand je wilt lopen en wie je meeneemt!

Draag je steentje bij

Met jouw deelname draag je letterlijk een steentje bij aan de toekomst, want de Afsluitdijk Open doet een bijdrage aan de Trombosestichting en Spieren voor Spieren. Nóg een reden om mee te doen, waar wacht je nog op?

Inschrijven kan tot en met vrijdag 15 juli 2016. Je hoort uiterlijk 31 juli of je erbij kunt zijn. De gelukkigen krijgen bericht per e-mail. Meer info vind je op Afsluitdijk-Open.nl.

Let op: iedereen vanaf 18 jaar mag deelnemen aan de afstanden van de Afsluitdijk Open. Ben je jonger? Vanaf 16 jaar mag je je inschrijven voor de halve en vanaf 14 jaar mag je meedoen met de kwart Afsluitdijk.

Express yourself!

 

Station Qmusic Qmusic christmas Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize