• Qmusic presents Ed Sheeran @ Wembley in Londen op 25 juni 2022
  • Win tickets inclusief reis en verblijf voor twee personen 
  • Alleen bij Domien en in de Top 40 (16:00u - 19:00u en op vrijdag 14:00u - 18:00u)
  • Dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni

Na een hiatus van bijna 2 jaar kwam Ed Sheeran eind vorig jaar terug, en hoe! Zijn vijfde studioalbum = (Equals) kwam eind oktober uit waar onder andere de hits 'Bad Habits', 'Shivers' en 'Overpass Graffiti' op staan. Met de komst van zijn nieuwe album bracht Ed ook een bezoek aan de Qube en zong hij een aantal van zijn nieuwe tracks voor een klein groepje fans. Eind mei bracht de singersongwriter = (Tour Edition) uit, waar ook een aantal nieuwe tracks op staan.

Maar deze living legend kan natuurlijk grote ruimtes vullen, zelfs complete stadia! Met zijn +-=÷x (Mathematics) tour doet hij naast twee shows in de Johan Cruijff ArenA, ook maar liefst vijf shows in het Wembley stadion in Londen! Voor de show op 25 juni hebben wij 2 tickets bemachtigd die jij kunt winnen! Q en Domien zorgen voor de vlucht, het hotel en de tickets voor zijn show op zaterdag 25 juni in Wembley. Maar wat moet je doen om deze toffe prijs te winnen?

WIN TICKETS

Luister van dinsdag 7 juni 16:00 uur uur t/m vrijdag 10 juni 18:00 uur naar de Q-middagshow en de Top 40. Domien maakt hier namelijk elke dag één cijfer bekend. Weet jij de viercijferige code op vrijdag? Stuur dan 'ED SHEERAN' in de Q-app.

Heb jij de code gekraakt en word je teruggebeld? Dan win je deze bijzondere reis voor 2 personen naar de show van Ed in Londen, een Ed Sheeran hoodie en een CD of LP van zijn nieuwste album Equals!

Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden