• Qmusic presents Adele @ Hyde Park in Londen op 1 juli 2022
  • Win een geheel verzorgde reis voor twee personen 
  • Alleen bij Domien in de Q-middagshow (16:00 uur - 19:00 uur)
  • Maandag 9 mei t/m donderdag 12 mei

Eind vorig jaar was daar dan eindelijk het langverwachte vierde album van Adele: 30! Met de #1 hit 'Easy On Me' heeft de zangeres wederom bewezen dat ze tot de absolute top van de muziekindustrie hoort. Op tour gaat de zangeres helaas niet, dus haar op eigen bodem live bewonderen zit er niet in. 

Maar waarom zou je de Noordzee niet oversteken? Op 1 en 2 juli geeft ze namelijk de enige twee liveshows in Europa van dit jaar en daar kun jij bij zijn! Q en Domien zorgen voor de vlucht, het hotel en natuurlijk de tickets voor de show op vrijdag 1 juli in Hyde Park, Londen. 

WIN TICKETS

Vanaf maandag 9 mei 16:00 uur uur t/m donderdag 12 mei 19:00 uur maak jij kans op tickets voor de enige show van haar in Europa dit jaar. Hoor je een hit van deze iconische zangeres, app dan ADELE via de Qmusic app. Als we jou terugbellen, win je sowieso alle albums van Adele op CD of LP. Word je op donderdagmiddag door Domien teruggebeld? Dan win je een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar de show van Adele in Hyde Park, Londen.

Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden