• Ben jij de grootste 1D-kenner? Geef je hieronder op!
  • Luister naar Qmusic en bel zodra jij jouw naam hoort
  • Win een trip naar Londen en een meet & greet met 1D (wedstrijdreglement)

Ben jij de grootste One Direction fan van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou! One Direction en Apple Music presenteren op zaterdag 14 november 2015 een exclusief en intiem optreden van de band in Londen. Ze vieren daar de release van hun vijfde album genaamd Made In The A.M. Het event vindt plaats op een geheime locatie waar je boys ook echt gaat ontmoeten! Samen met een vriend of vriendin.

#1DLDNSESSION

De London Session met One Direction is een ware once-in-a-lifetime-experience! Louis, Niall, Harry en Liam zullen in een intieme setting een optreden geven voor een handjevol gelukkigen uit de hele wereld. Het event is na afloop te bekijken via Apple Music. Erbij zijn samen met een vriend(in) is natuurlijk nog gaver, dus check snel hoe jij kans maakt.

Zo werkt het

Qmusic dj's Menno en Kai gaan op zoek naar de grootste 1D-kenner van Nederland. Hoe maak je kans? Bewijs dat jij die grootste kenner bent en win een trip naar de exclusieve London Session. Zo maak je kans:

  1. Geef je hieronder op, vul alle gegevens in en zorg dat je telefoonnummer klopt;
  2. Luister van maandag 19 t/m donderdag 22 oktober 2015 tussen 19.00 en 00.00 uur naar Qmusic;
  3. Hoor je bij Menno (19-21 uur) jouw naam? Bel dan direct de Q-studio op telefoonnummer 0909 9596 (55cpm);
  4. Bel je binnen 15 minuten? Dan doe je bij Kai (21-00 uur) de 1D Quiz;
  5. Belt iemand niet op tijd, dan noemt Menno een nieuwe naam op Qmusic
  6. Bij de 1D Quizkrijg je 3 kennisvragen, een makkelijke vraag is 1 punt waard, een moeilijke vraag is 3 punten waard;
  7. Degene die op donderdag de meeste punten heeft behaald, wint de exclusieve prijs!

Update: je kunt je niet meer opgeven voor deze actie

Dit moet je weten

De mininumleeftijd voor deze actie is 16 jaar. Let op: als je tussen de 16-18 jaar bent en wint, dan moet je iemand meenemen van 18 jaar of ouder. Zorg dat je naar de Q-studio belt met het telefoonnummer dat je hieronder opgeeft, zo kunnen we controleren of jij echt degene bent die op de radio is genoemd.

De tickets voor de London Session met 1D zijn voor 2 personen, inclusief een meet & greet met de boys en nog meer One Direction verrassingen. Natuurlijk regelen we ook de vliegreis naar Londen en 2 overnachtingen in een hotel!