Klik hier op de kalender voor 2016!

Hij is er! De enige echte officiële Mattie & Wietze scheurkalender, editie 2015, vol met nieuwe geluksmomentjes ingezonden door de luisteraars van Q-music.

Het is het tweede jaar op rij dat ochtend-dj's Mattie & Wietze samen met de luisteraars een scheurkalender hebben samengesteld. De kalender is net als vorig jaar weer gevuld met 365 kleine geluksmomentjes die het dagelijks leven net wat leuker maken.

De Mattie & Wietze scheurkalender 2015 is uitverkocht

Voor wie in 2015 weer lekker wilt gaan scheuren is de kalender uiteraard ook weer te bestellen. Je kunt hem op www.Bruna.nl bestellen voor €9,99.

Schrijversbal

In literaire kringen werd de állereerste scheurkalender overhandigd door niemand minder dan the one and only Fred van Leer. Aanwezig op het schrijversbal waren... de schrijvers van de scheurkalender, de luisteraars die een geluksmomentje hebben ingediend. Uiteraard kon een voordracht van eigen werk niet uitblijven.

Heb jij nou ook een geluksmomentje en wil jij die met ons delen? Verstuur het dan vooral in een sms naar 9596, als gratis bericht via de Q-music app of Twitter het naar @MattieWietze of @QmusicNL