• Luister van 9 t/m 15 april naar Qmusic en win toegang tot the Qube NL met Causes
  • Optreden: maandag 25 april 19:00 - 20:30 uur, in The Harbour Club in Amsterdam
  • Meedoen? Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je een hit van Causes op Q hoort

Tweede Qube NL

Na het succes van de eerste Qube NL met Miss Montreal, is de volgende op komst! Op 25 april treden de mannen van Causes op in the Qube NL, als onderdeel van het nieuwe tv-programma Soundcheckers. De hele Qube NL met Miss Montreal zien? Check dan nu het optreden in aflevering 2 van Soundcheckers op KPN Presenteert.

Causes

In 2014 braken ze door met 'Teach Me How To Dance With You'. Sindsdien hebben we al meerdere nummers voorbij horen komen van de band van frontman Rupert Blackman met zijn typische Britse tongval. Je kent ze van onder andere 'Walk On Water', 'To The River' en 'All For Us'. Scroll naar beneden om kans te maken op toegang tot the Qube NL!


Live en dichtbij in The Qube NL

Jij kunt Causes live zien! De band komt op 25 april naar the Qube NL, het nieuwe podium voor de beste Nederlandse artiesten. En zoals je van the Qube gewend bent: live en intiem! Wil je bij dit exclusieve miniconcert zijn? Luister dan deze week van zaterdag tot en met donderdag naar Q en bel 0909 9596 zodra je een hit van Causes hoort. Meedoen kan elke dag tussen 16:00 en 00:00 uur. Kom je in de uitzending, dan win je toegang voor 2 personen plus het nieuwe album Under Bridges That You Built For Me.

Ben je Q-member, dan heb je hieronder een extra kans op exclusieve toegang tot the Qube NL.

De Online winactie is ondertussen gesloten. De prijswinnaars hebben een mail ontvangen.