- Upload de video met jouw cover van de coverhit van de week
- Hoor jouw cover terug op Q-music bij Joep tussen 21:00 uur en 0:00 uur
- Ga met Joep & Eva mee naar 'The Makers Channel Playground' op FOX en doe jouw cover LIVE!

The Makers Channel Playground

The Makers Channel Playground is nieuw op FOX. In dit programma zie je de beste creators van The Makers Channel, een website met de tofste video's van jouw favoriete internetsterren, zoals Theaumes en Ponkers! Elke week is één van de creators de hoofdgast: hij of zij bepaalt welke gasten, onderwerpen en challenges er in het programma moeten zitten. Ook bepaalt die gast de track voor... de Cover Challenge!

Cover Challenge bij Joep

Maak een video van jouw meest creatieve, muzikale of gekke cover van het nummer 'Wannabe' van de Spice Girls, deze week gekozen door hoofdgast Eenhoorn Joost! Stuur 'm in voor donderdagavond en luister elke avond tussen 21:00 en 0:00 uur naar Joep op Q-music om te horen of jij geselecteerd bent. Bepaalt Joep op donderdagavond dat jij de winnaar bent? Dan win je niet alleen nog meer views op je video, maar ga je ook mee naar de live-uitzending op zaterdagavond om 18:00 uur op FOX!


Doe mee en win...

Meedoen kan door jouw video te uploaden. Dat kan via de knop hieronder. Je hebt dan 90 seconden en je kunt zo vaak opnieuw beginnen als je wil. Langere video opsturen? Geef dan de YouTube-link van die video door!