• Wie verdenk jij? Speel mee in de app en win het geld uit jouw spaarpot.
  • Luister vanaf 29 januari elke werkdag.
  • Elke werkdag om 07.30 uur een nieuw geheim (actievoorwaarden).

Afgelopen maand zijn er volop geheimen onthuld. Van plassen in de kroeg, tot een nacht in de cel, tot het gebruiken van botox. Inmiddels ken je Mattie, Fien en Igmar dus best wel goed. Tijd voor ronde 2, want weten ze nog te verbazen? Iedere doordeweekse ochtend halen we om 07.30 een nieuw geheim uit De Doofpot. Je kunt dan meeraden via de Qmusic-app. Enkele minuten later maken we bekend van wie het geheim uit De Doofpot is.

Spaarpot

Je hebt zelf in de hand hoeveel je wint. Hoe actiever je meespeelt, hoe hoger het bedrag in je spaarpot. Voor elke gespeelde ronde spaar je € 5 in je spaarpot. Bij een goed antwoord, spaar je € 10, € 20 of € 30, afhankelijk van de waarde die toegekend is aan een geheim. 

Speel mee

Wil je Mattie, Fien en Igmar nog beter leren kennen? En ben je dol op sparen? Dan is het tijd om mee te spelen. Luister elke doordeweekse ochtend om 07.30 voor een nieuw geheim. Heb je een vermoeden? Laat dan in de Qmusic-app weten wie jij verdenkt door op desbetreffende foto te drukken. 

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen probleem. Je kunt namelijk tussentijds wisselen van verdachte. Maar let op! De laatste stem telt. Word je gebeld en geef je het goede antwoord, dan win je het bedrag uit jouw spaarpot. Geef je niet het goede antwoord, dan krijg je niets. Nog een kleine huishoudelijke mededeling voor alle speurders onder ons: om mee te spelen, moet je minimaal 18 jaar zijn. 

Pay Day

Op een willekeurige dag één keer per maand vindt Pay Day plaats. Dat betekent dat we de spaarpotten kapot gaan slaan. Op radio noemen we je naam, je moet dan binnen 20 minuten terugbellen.

Doe je dit binnen de tijd? Dan krijg je alles wat er in je spaarpot zit! Doe je dit niet of buiten de tijd, win je helaas niets. Na Pay Day gaat iedereen weer op 0. Let the game begin...

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier.

Download de Q-app