• Domien helpt cybercrime slachtoffers
  • Maandag 21 t/m donderdag 24 maart in de Q-middagshow
  • Krijg het schadebedrag vergoed (tot maximaal €2.000,-)
  • Deze actie is afgelopen

Jaarlijks worden 2,5 miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercriminaliteit. Daarom kennen we helaas allemaal wel iemand in onze omgeving die er mee te maken heeft gehad. Oplichting via WhatsApp, betalen voor een fake PostNL pakket of door die 'leuke' date zoals de Tinder Swindler. Er zijn een hoop verschillende sneaky manieren waarop cybercriminelen je proberen geld afhandig te maken.

Do's and dont's

In de Q-middagshow zal Domien je vertellen voor welke bizarre trucs en verhalen je uit moet kijken. Door jouw cybercrime verhaal te delen, kun je andere luisteraars waarschuwen voor de gevaren ervan. Goed om te weten dat je in zo'n situatie niet alleen staat, Domien helpt je graag!

Krijg het schadebedrag vergoed

Ben je helaas slachtoffer geworden van cybercriminaliteit? Laat dan hieronder jouw verhaal achter. Kom je in de uitzending om Domien jouw verhaal te vertellen? Dan verzacht hij samen met Univé jouw pijn door de geleden schade te vergoeden (met een maximum van €2.000,-). Let op! Bij de selectie van verhalen, word je gevraagd bewijs te tonen van de geleden schade.

Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd via het formulier. Reageer voor je eigen privacy NIET onder dit artikel.