• Bijzondere optredens van mooie acts op een unieke locatie
  • Maak kans op een luxe arrangement
  • Van 13 juli t/m 21 augustus 2020

Maak deze hele zomer kans om bij de meest bijzondere optredens te zijn van onder andere Snelle, Sam Feldt en Sunnery James & Ryan Marciano. Onder leiding van Typhoon wordt er op Texel en in Brielle een reeks optredens georganiseerd voor 120 tot 140 gasten. Bij ons maak je in juli en augustus iedere werkdag kans op een arrangement waarmee je van het optreden geniet tijdens een heerlijk diner op een bijzondere locatie.

Het Strand

Op Texel zal de komende weken een aantal grote dj's optreden op 'Het Strand van 2020'. Je maakt bijvoorbeeld kans om Lucas & Steve, Fedde LeGrand of Sam Feldt van dichtbij te zien draaien. En omdat er maar 120 gasten zijn, is dit optreden heel persoonlijk en uniek.

De Tuin

In 'De Tuin van 2020' draait het ook om muziek, maar dan van een andere categorie. Onder andere Snelle, Trijntje Oosterhuis en Tino Martin treden live op in 'De Tuin van 2020' in Brielle, dichtbij Rotterdam. Heb je deze artiesten ooit van zo dichtbij gezien?

Zo maak je kans

Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 21 augustus maak je iedere werkdag kans op een arrangement voor jou en je +1. In de ochtendshow en bij Domien spelen we dagelijks de 'Intro Quiz' waarmee we jouw muziekkennis testen. Ben jij de winnaar van het spel? Dan zit jij deze zomer op Het Strand of in De Tuin van 2020! 

Meedoen? Luister naar Q om te horen hoe je je kunt aanmelden! 


Hier vind je de actievoorwaarden