Calvin Harris, Belfast, zaterdag 29 augustus 2015

♫ When I Met You In The Summer... ♫ Eén van de grootste rammers van het afgelopen jaar staat op naam van Calvin Harris. De DJ, die ook niet te beroerd is om af en toe zelf de vocalen op zijn tracks op zich te nemen, brak tegen het einde van de zeroes door in zijn thuisland Groot-Brittannië en sinds de tens is hij wereldwijd niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

Van 'We Found Love' met Rihanna tot 'Feel So Close', van 'I Need Your Love' met Ellie Goulding tot aan 'Blame' met John Newman. Calvin Harris is verantwoordelijk voor heel veel dikke beats. Ook de hits 'Summer', 'Outside' (opnieuw met Ellie Goulding) en zijn nieuwste 'Pray To God' heb je zeker wel eens gehoord bij Q. Hoogste tijd om de DJ eens in het echt aan het werk te zien!

Op 29 augustus geeft Calvin Harris een gig in het Britse Belfast. Q-music maakt het mogelijk dat jij erbij bent, samen met een vriend of vriendin! Je maakt namelijk kans op Q-live tickets voor Calvin Harris in Belfast. Uiteraard vliegen we je naar Noord-Ierland en regelen we ook een hotel voor jullie.

Win

Wil jij bij Calvin Harris in Belfast zijn? Samen met een vriend of vriendin? Van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 mei maak je kans op Q-live tickets voor Calvin Harris! Hoe je deze vette prijs, zijn nieuwste album Motion en de complete iTunes Top 30 in downloads kunt winnen, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina.

Online finaleplek
Q-member Elaha Kohneshin uit Amersfoort heeft via de online prijsvraag een finaleplek geclaimd. Gefeliciteerd!