Madonna, O2 Arena Londen, dinsdag 1 december 2015

Als er één zangeres is waar niemand omheen kan, dan is dat Madonna wel! De Queen of Pop heeft in haar glansrijke carrière tientallen hits weten te scoren. Van 'Like A Virgin' tot '4 Minutes', we kunnen ze uiteraard allemaal woord voor woord meezingen. Met haar gloednieuwe album Rebel Heart, met daarop onder meer de nummers 'Living For Love' en 'Ghosttown', is Madonna weer helemaal terug.

Eigenlijk is het gewoon een must om ooit eens een optreden van de zangeres bij te wonen, maar daar kan Q-music jou bij helpen! Zo maak je namelijk kans Madonna te gaan zien, live in de prestigieuze O2 Arena in Londen.

Win

Op 1 december 2015, vier dagen voor haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, staat Madonna op het podium van de O2 Arena. Q-music stuurt je samen met een vriend(in) naar de Britse hoofdstad toe om het optreden bij te wonen!

Hoe je deze vette prijs, inclusief haar nieuwe album Rebel Heart en de iTunes Top 30 in downloads, kunt winnen, dat hoor je als je dagelijks vanaf 16.00 uur naar Q-music luistert. Check ook even het INFO-blokje op deze pagina. De minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.