• Maak kans op een unieke Westfield experience
  • De hele dag shoppen, dineren én een intiem online optreden van Lady Gaga
  • Deze actie is afgelopen | actievoorwaarden

Stel je voor: je voelt je de hele dag als een ster in de meest luxe shopping mall van Nederland. Shoppen in alle winkels en als je uitgeshopt bent, staat er een heerlijk diner voor je klaar. Na het diner ga je bowlen en kijk je nog even de nieuwste James Bond film in de bios. Als klap op de vuurpijl ga je naar een exclusief online optreden van Lady Gaga! We hebben goed nieuws, want het kan!

Ik Weet Het Beter - De Star Editie

Dit is jouw kans op deze unieke experience in Westfield Mall of The Netherlands! Wat jij moet doen? Luister van maandag 20 t/m donderdag 23 september tussen 19:00 - 22:00 uur en vrijdag 24 september tussen 18:00 - 21:00 uur naar Kai Merckx en speel mee met 'Ik Weet Het Beter - De Star Editie'! Kleine tip: download alvast de Qmusic app om mee te spelen. Dan zit jij dadelijk helemaal klaar om deze prijs binnen te slepen.

DOWNLOAD DE APP

Qmusic @ Discover Westfield

Heb je tussen 30 september en 2 oktober van 14:00 tot 19:00 uur nog een gaatje in je agenda? Kom dan vooral even langs bij Westfield! Wij geven je hier namelijk een exclusief kijkje in de studio van Qmusic en kun je zien hoe radio gemaakt wordt! Ervaar hoe het is om Het Geluid te spelen of geef een harde of zachte hengst aan het Verjaardagsrad. Bovendien maak je kans op leuke prijzen! Zien we je dan?