• Stuur jouw verhaal (scroll helemaal naar beneden)
  • Luister van 18 t/m 21 juli naar Menno (19.00 en 21.00 uur)
  • Maak kans op een trip naar Ibiza!

#MikeandDave

Adam Devine en Zac Efron duiken in de nieuwe film Mike and Dave Need Wedding Dates in de rol van de hard feestende broers Mike en Dave. Hun zus gaat trouwen op Hawaï en eist dat de heren een date meenemen. Wat volgt is een zoektocht naar twee perfecte dates (gespeeld door Anna Kendrick en Aubrey Plaza). Mike en Dave hopen op een wild avontuur, maar de jongens worden compleet overtroffen door het losgeslagen duo. Release: 28 juli 2016.

Ga jij naar Ibiza?

Jij kunt net zo hard gaan feesten als Mike en Dave, maar dan op een plek iets dichterbij huis. Qmusic dj Menno Barreveld stuurt jou naar party-eiland Ibiza! Laat hem weten over jouw opmerkelijkste date en maak van maandag 18 t/m donderdag 21 juli 2016 kans op een trip naar het Spaanse feesteiland. We regelen de vliegtickets voor jou en een vriend(in) en natuurlijk zorgen we voor 3 overnachtingen in het Rocks hotel inclusief toegang tot de Colada Club Pool Party en ben je bij de Closing Party van W.A.R!!

Zo doe je mee

Scroll naar beneden en geef je meteen op! Deel jouw verhaal over een verschrikkelijke of juist heel bijzondere date die je hebt gehad. Kom je in de uitzending bij Menno, dan krijg je sowieso twee kaarten voor de film Mike and Dave Need Wedding Dates. Heb jij het beste verhaal? Dan win je vrijdag de 22e een vakantie voor 2 personen naar Ibiza van donderdag 15 t/m zondag 18 september!

Let op: deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen. Minimumleeftijd: 18 jaar (actievoorwaarden).