• Kijk Live naar Qmusic en houd je telefoon in de aanslag
  • Maak een screenshot van de AbFab-dames en ga naar Londen
  • 11 t/m 14 juli tussen 19.00 en 21.00 uur bij Menno

Shoppen, stappen en drinken in de meest trendy hotspots van Londen. Dat is zo'n beetje het leven van Edina en Patsy. De dames van Absolutely Fabulous schitterden jarenlang op tv met hun hilarische Britse sitcom. En nu maken ze hun debuut op het witte doek.

AbFab de film

Op een überhip fashionfeest krijgen Edina en Patsy de schuld van een ongeluk met een celebrity. Om het mediaschandaal in Groot-Brittannië te ontvluchten, gaan de dames naar de Franse Rivièra. Daar maken ze een plan om definitief te vluchten en ongestoord hun rijke leventje te herpakken.

Ga jij naar Londen?

Qmusic dj Menno Barreveld stuurt jou naar de thuisbasis van Absolutely Fabulous: Londen! Van maandag 11 en donderdag 14 juli 2016 maak je kans op een trip naar de Britse hoofdstad. We regelen de vliegtickets voor je naar Londen, twee overnachtingen in een viersterrenhotel en 500 euro zakgeld!

Zo doe je mee

Kijk iedere dag tussen 19.00 en 21.00 uur via Kijk Live naar de uitzending van Menno en maak een foto of screenshot zodra je de AbFab-hoofdrolspelers Edina en Patsy in beeld ziet. Een keer per programma houdt Menno een bord met hun hoofden omhoog. Telefoon in de aanslag en app je screenshot door via de Qmusic app! Belt Menno jou, dan krijg je sowieso 2 bioscoopkaarten voor de nieuwe comedyfilm Absolutely Fabulous - The Movie en kwalificeer jij je voor de hoofdprijs. De hoofdprijswinnaar wordt vrijdag 15 juli door Menno bekend gemaakt.

Minimumleeftijd: 18 jaar. (actievoorwaarden).