• Het spannendste radiospel van Nederland
  • Vanaf nu elke werkdag bij Qmusic
  • Aanmeldmoment rond 07:00 en 12:00 uur

Stop heel even met wat je aan het doen bent.. Luister goed om je heen. Hoor je dat? Dit zou 'm zo maar eens kunnen zijn! We zijn namelijk terug met het hoogtepunt van het jaar. Het leukste en spannendste radiospel van Nederland: Het Geluid! Het concept is simpel: wij laten een alledaags geluid horen en jij moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2021? Dan ga je ervandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

Wat is het TWEEDE Geluid?

Beluister hier het tweede Geluid. Weet jij al wat het is?


Meespelen

App gedownload en ingelogd? Goed geluisterd naar je radio? Dan ben jij klaar om mee te spelen met Het Geluid! In de Q-app vind je de aanmeldbutton. Hiermee kan je je van maandag t/m vrijdag rond 7 en 12 uur aanmelden om mee te spelen tijdens het Aanmeldmoment. Let op: dit doe je iedere dag en kan alleen wanneer de dj op de radio zegt dat je je op dat moment kan aanmelden, dus luister goed naar Qmusic. 

DOWNLOAD DE APP

De SuperRonde

Met de SuperRonde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Van maandag t/m vrijdag rond 7.30 uur selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. 

De Fastpass

Dit jaar maken we het nóg spannender. Denk jij te weten wat Het Geluid is? Luister dan vanaf 21 augustus elk weekend naar Tom & Bram (12:00-15:00 uur). Hier maak je namelijk kans om een 'Fastpass' te winnen. Dit is de sluiproute, de zogeheten short cut die ervoor zorgt dat jij doordeweeks linea recta in de uitzending kan komen om jouw antwoord te geven. 

Het Eerste Geluid is geraden!

Het eerste Geluid is geraden! Dennis uit Enkhuizen wint €31.900 door het juiste antwoord te geven: Een bandenlichter op een fietswiel plaatsen. Blijf luisteren naar Q want morgenochtend 07:00 spelen we door met een nieuw Geluid.


Train je oren

Je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst. Zorg dat jouw oren in topvorm zijn voor Het Geluid en speel alvast thuis mee via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone. Qmusic dj Kai Merckx zit klaar om dit leuke spel elk moment van de dag met jou te spelen! Lees hier hoe je meespeelt via jouw smartspeaker.

Foute antwoorden

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Hier vind je de actievoorwaarden en hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.