Carolien raadt het tweede Geluid van 2021 en wint €52.800,-

Carolien (38 jaar) uit Berg en Terblijt heeft vanavond bij Domien Het Geluid geraden! De oplossing is 'een wc-verkleiner voor kleine kinderen op een wc leggen' en Carolien wint hiermee €52.800! Bekijk hier hoe ze Het Geluid raadt. Met de winst van Carolien komt er een einde aan deze editie van Het Geluid. De winnares is donderdagochtend te gast bij Mattie & Marieke en zal dan ook haar cheque in ontvangst nemen.


Dit is Het Geluid

Beluister hieronder nog een keer het geluidsfragment.

De hint: uitleg

De hint die je afgelopen maandag kreeg was een fragment waarin je een klein meisje hoort en zij zegt: 'Ik ben Jackie. Ik ben 4 jaar oud. Ik ben de hint voor Het Geluid. Doei." Hierdoor had je kunnen weten dat een kind vaak nog een wc-verkleiner nodig heeft bij een toiletbezoek.

De eerste hint

Tijdens de Q-middagshow mocht Domien de envelop met de eerste hint van De Jury openen. Helpt deze tip jou een stap dichterbij het goede antwoord?


Meespelen

App gedownload en ingelogd? Goed geluisterd naar je radio? Dan ben jij klaar om mee te spelen met Het Geluid! In de Q-app vind je de aanmeldbutton. Hiermee kan je je van maandag t/m vrijdag rond 7 en 12 uur aanmelden om mee te spelen tijdens het Aanmeldmoment. Let op: dit doe je iedere dag en kan alleen wanneer de dj op de radio zegt dat je je op dat moment kan aanmelden, dus luister goed naar Qmusic. 

DOWNLOAD DE APP

De SuperRonde

Met de SuperRonde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Van maandag t/m vrijdag rond 7.30 uur selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. 

De Fastpass

Dit jaar maken we het nóg spannender. Denk jij te weten wat Het Geluid is? Luister dan vanaf 21 augustus elk weekend naar Tom & Bram (12:00-15:00 uur). Hier maak je namelijk kans om een 'Fastpass' te winnen. Dit is de sluiproute, de zogeheten short cut die ervoor zorgt dat jij doordeweeks linea recta in de uitzending kan komen om jouw antwoord te geven. 

Het Eerste Geluid is geraden!

Het eerste Geluid is geraden! Dennis uit Enkhuizen wint €31.900 door het juiste antwoord te geven: Een bandenlichter op een fietswiel plaatsen. Blijf luisteren naar Q want morgenochtend 07:00 spelen we door met een nieuw Geluid.


Train je oren

Je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst. Zorg dat jouw oren in topvorm zijn voor Het Geluid en speel alvast thuis mee via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone. Qmusic dj Kai Merckx zit klaar om dit leuke spel elk moment van de dag met jou te spelen! Lees hier hoe je meespeelt via jouw smartspeaker.

Foute antwoorden

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Hier vind je de actievoorwaarden en hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.