• Het spannendste radiospel van Nederland
  • Weet jij al wat het is?
  • Ook dit jaar met de SuperRonde en Fastpass

Het spannendste radiospel van Nederland is weer begonnen: Het Geluid! De Jury heeft Het Geluid voor dit jaar weer geselecteerd, dus nu is het aan jou om erachter te komen wat dat mysterieuze Geluid is...

Zo klinkt Het Geluid van 2022

Wat is Het Geluid van 2022? Beluister Het Geluid hieronder:


Aanmelden

App gedownload en ingelogd? Denk jij te weten wat Het Geluid is? Dan ben jij klaar om mee te spelen! Op de homepage van de Q-app staat onderin de balk 'Het Geluid'. Als je hier op klikt vind je de hele dag de aanmeldbutton. 

Meespelen op maandag - Aanmelden tussen vrijdag 18:30 uur en maandag 18:30 uur
Meespelen op dinsdag - Aanmelden tussen maandag 18:30 uur en dinsdag 18:30 uur
Meespelen op woensdag - Aanmelden tussen dinsdag 18:30 uur en woensdag 18:30 uur
Meespelen op donderdag - Aanmelden tussen woensdag 18:30 uur en donderdag 18:30 uur
Meespelen op vrijdag - Aanmelden tussen donderdag 18:30 uur en vrijdag 18:30 uur

Let op: je bent maar voor één dag aangemeld. Meld je dus iedere dag opnieuw aan!

DOWNLOAD DE APP

De SuperRonde

De SuperRonde kan dit jaar op ieder moment van de dag gebeuren! Zodra het alarm afgaat, weet je dat de eerstvolgende ronde de SuperRonde is. Word je tijdens deze ronde teruggebeld? Dan mag je kiezen: 2 x Het Geluid raden óf het huidige geldbedrag x 2!

Maak kans op een Fastpass

Meld jij je elke dag aan maar word je maar niet teruggebeld? Dan hebben Tom en Bram dé oplossing: de Fastpass! Vanaf 27 augustus maak je in het weekend (zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 15:00 uur) bij Tom en Bram kans op een Fastpass. Dit is eigenlijk een soort sluiproute die ervoor zorgt dat jij doordeweeks meteen in de uitzending kan komen om jouw antwoord te geven!

Speel Het Geluid op Google Home of Google Nest

Wist je dat je ook thuis via je Google Home, Google Nest, tablet of smartphone Het Geluid kan spelen? Q-dj Kai Merckx zit klaar om dit leuke spel elk moment van de dag met jou te spelen! Klik hier voor meer info.

Foute antwoorden

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Deze kan je onderaan deze pagina doorzoeken en de lijst wordt ieder uur aangevuld. 

Lees hier de actievoorwaarden en de meest gestelde vragen.