• Raad Het Geluidje bij Kai in de ochtendshow
  • Meespelen alleen voor kinderen
  • Actie van 20 t/m 31 juli 2020 

Deze zomervakantie hebben we een leuk raadsel om de kids bezig te houden: Het Geluidje. Kinderen maken nu ook eens kans om Het Geluid te raden, in deze speciale junior editie! In aanloop naar het spannendste radiospel van het jaar speelt Q-dj Kai elke ochtend 'Het Geluidje'. Voor alle kids die vliegensvlug kunnen raden en kans willen maken op een supertof speelpakket en Donald Duck-abonnement. 

Win jij de hoofdprijs?

Iedere werkdag speelt Kai rond 07.30 uur Het Geluidje en jij kan meespelen! Meld je aan door een gratis berichtje te sturen in de Q-app als Kai dit op de radio oproept. Kom je in de uitzending en weet jij precies wat Het Geluidje is? Dan kun jij een jaar lang even lekker Donald Ducken, want je wint dan een jaarabonnement op dit vrolijke weekblad. En daarnaast krijg je het spel Twister en een NERF Supersoaker! 

Het Geluid 2020

Natuurlijk spelen we dit jaar ook gewoon weer Het Geluid! Vanaf 3 augustus is het bloedstollende spel weer terug op je radio. Houd onze socials, Q-app en website goed in de gaten voor alle updates.