• Koningsdag betekent de grootste vrijmarkt van Nederland
  • We rollen ons vrijmarkt kleed uit van Groningen tot Maastricht
  • Meld jouw aanbod hieronder aan voor 23 april
  • Check de koopjes vanaf 24 april (actievoorwaarden)

Koningsdag is natuurlijk de dag van oranje, slenteren en lekker handelen op de Vrijmarkt. En dat is precies wat we deze Koningsdag gaan doen. Want je kent het vast wel? Dat overhemd met het kaartje er nog aan. Een collectie LP's waar je eigenlijk geen plek meer voor hebt. Die mooie wijnglazen en overige inboedel die niet meer in het interieur passen. 

Koningsdag is het perfecte moment om een goede nieuwe bestemming hiervoor te vinden. En wij helpen je daarbij. We rollen namelijk ons eigen vrijmarkt kleed digitaal uit van Groningen tot Maastricht. Laat het hieronder weten als je leuke items hebt om aan te bieden. Van alle inzendingen maken wij een mooie selectie verdeeld over het hele land, voor ieder wat wils.

Vraag en aanbod

Heb jij thuis een item wat je graag wilt verkopen? Geef het dan hieronder door. Dan leggen wij jouw item op het grootste vrijmarkt kleed van Nederland op Koningsdag.

Aan te bieden


Ben je een echte koopjesjager? Klik dan hieronder om het aanbod vanaf 24 april in de gaten te houden en te reageren op het item wat jij graag wilt. Op Koningsdag brengen we koper en verkoper met elkaar in contact om de deal samen te sluiten. 

Aangeboden


Kom maar op met die leuke tweedehands items. Oh en zorg dat je op Koningsdag telefonisch bereikbaar bent voor de onderhandeling.