• Je ticket van Vue is goud waard bij Q
  • Ga op een volledig verzorgde 007-trip naar Londen met 'No Time To Die'
  • Deze actie is tijdelijk gepauzeerd

UPDATE: De release van de nieuwe James Bond-film is verplaatst naar april 2021. Het laatste deel van de actie 'Je ticket van Vue is goud waard bij Q' zal in maart 2021 hervat worden, inclusief de uitreiking van de hoofdprijs.

De Brits geheim agent James Bond is terug! De nieuwe Bond-film 'No Time To Die' is vanaf eind november 2020 te zien bij Vue. Qmusic en Vue bieden je de kans om een dag lang te leven als James Bond. Upload je bioscoopticket van Vue in de Qmusic app en maak kans op een volledig verzorgde 007-trip naar Londen, de standplaats van James Bond. Daarnaast maak kans op één van die andere toffe Q & Vue-prijzen.

Unieke ervaring

Ooit eens over nagedacht hoe het is om geheim agent te zijn...? Met je bioscoopticket van Vue maak je bij Q kans op een complete James Bond-trip en waan je je in de wereld van de secret service. Zo ga je met een privé speedboot over de rivier Thames, rijd je in dé Bond-auto: een Aston Martin, verblijf je in het voormalige hoofdkantoor van de Britse geheime dienst en krijg je ook nog eens 500 euro zakgeld mee. Leef een dag lang als James Bond!

2x per maand prijs

Wie weet is de hoofdprijs voor jou en een vriend(in) en gaan jullie samen naar Londen. Maar meedoen is sowieso een goed idee, want elke twee weken maak je kans op diverse prijzen. Deze week: 3x Vue Movie Pass voor 3 maanden & 3x Mattie & Marieke koffie/thee-mok.

Prijzenpakketten:

Periode

Vue-prijzen Q-prijzen
16 t/m 29 jan

4x Vue Premieretickets voor Birds of Prey in Dolby Cinema bij Vue in Hilversum + limo

4x 2 tickets voor Qmusic Foute Party op 26 juni in Den Bosch
30 jan t/m 12 feb

Eigen bioscoopzaal voor privé filmvertoning

Draadloze Q-telefoonoplader


13 t/m 26 feb

4 Vue bioscooptickets


4x Qmusic powerbank


27 feb t/m 11 mrt

10x Vue Gratis popcorn en frisdrank


10x Q-sokken + Qmusic cap
12 t/m 31 mrt

3x Vue Movie Pass voor 3 maanden


3x Mattie & Marieke koffie/thee-mokHier vind je de actievoorwaarden