Iedereen in Nederland is weer op zoek naar Het Geluid. Maar WAT kan het nu zijn...? Wij breken ons hoofd er ook over, want alleen de Jury van Het Geluid weet het antwoord. En zij houdt haar lippen stijf op elkaar...

Het Geluid van Q-music is nog niet geraden. De lijst met foute antwoorden wordt met elke antwoord dat wordt afgekeurd door de Jury van Het Geluid langer en dus ook de rij met handelingen die de sticker 'Nee, dit is het ook niet' verdienen. Net als vorig jaar vragen we jou om je creativiteit. Wij zijn namelijk benieuwd naar toffe foto's van dingen die Het Geluid niet zijn. Check hierboven in de carrousel een paar originele inzendingen van afgelopen jaar.

Waarom je mee moet doen? De meest creatieve inzending wint een überhippe headphone van Beats by Dre. Daarmee kun je Het Geluid nog beter beluisteren!

Update: deze actie is voorbij. De gelukkige winnaar is Marnix de Vries uit Zwolle, hij wint de Beats by Dre headphone met bovenstaande inzending. Gefeliciteerd Marnix!

De opdracht

Download hieronder de PSD met de Q-music rode microfoon van Het Geluid. Bewerk in Photoshop een afbeelding van een heel bekende/historische foto, een wereldberoemd schilderij, of juist een inhaker op de actualiteit. Wees creatief! Maak er wat tofs van! En check voor wat inspiratie de inzendingen van vorig jaar. Voorwaarde: de rode microfoon van Het Geluid en de tekst 'Nee, dit is het ook niet' moeten er in voorkomen.

Dit heb je nodig

Klik hier om de PSD te downloaden.