• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Little Mix op Q hoort
  • Volg ons op Snapchat om extra kans te maken (klik hier voor een Q&A over deze actie)
  • Actie: zaterdag 19 november t/m woensdag 23 november 2016 (tot 14:00 uur)
  • Wanneer: woensdag 23 november (aanvang 15:30 uur)


Little Mix brak in 2011 in Groot-Brittannië door nadat zij de Britse versie van X-Factor wonnen. De groep werd daarmee de eerste girlband die de talentenjacht op haar naam schreef. Sindsdien scoorde Little Mix hits met onder meer 'Black Magic' en 'Love Me Like You' waarmee zij zelfs een record van de Spice Girls deden verpulveren in de Verenigde Staten! We weten allemaal waar hun meest recente hit 'Shout Out To My Ex' over gaat, en guess what...doe jij een Shout Out To The Little Mix?

Live en Dichtbij

Yesss!!! We mogen het eindelijk verklappen, de Little Mix komt naar de Qube!
Gillende Mixers, daar zijn wij naar op zoek, want op 23 november 2016 geven Perrie, Leigh-Anne, Jade en Jesy een te vette gig en zullen ze antwoord geven op jullie meest brandende vragen.
Wil je weten weten hoe je hierbij kan zijn? Volg onderstaande instructies goed op.

Zo doe je mee

Hoor je tijdens de actieperiode tussen 06:00 en 23:59 uur een hit van Little Mix, bel dan direct met de Q-studio op 0909-9596. Kom je in de uitzending, dan win je het gloednieuwe album 'Glory Days' en heb je direct exclusieve toegang tot the Qube met Little Mix, aanstaande woensdag 23 november.

Naast dat Little Mix natuurlijk een waanzinnig optreden gaat weggeven, is er ook een exclusieve Q&A sessie na afloop, waarbij er een mogelijkheid is om de dames een vraag te stellen.

Extra kans via Snapchat

Je maakt ook kans op toegang tot the Qube met Little Mix door ons te volgens op Snapchat (QmusicNL). Van zaterdag 19 november t/m dinsdag 22 november zullen wij dagelijks een aantal plekken weggeven via Snapchat. Dus volg ons en ontdek hoe je ook daar kans maakt om erbij te zijn! Lees hier een Q&A over deze Snapchat-actie.

Extra prijs

Dinsdagavond tussen 21.00 en 24.00 uur gaan we uit alle winnaars nog 1 winnaar blij maken met een Meet & Greet. Zij (of hij ;-) mag woensdag Little Mix ontmoeten in de radiostudio van Q.