We kunnen na het horen van de persconferentie allemaal wel weer wat positief nieuws gebruiken. Omdat we tot zeker 9 februari in een lockdown zitten hebben Mattie & Marieke besloten om weer mensen te verrassen die het verdienen. 

We missen onze familie, onze vrienden, we werken thuis en geven onze kinderen thuis les of hopen straks nog een baan te hebben als bedrijven weer open mogen. Kortom, er zijn veel mensen die wel een hart onder de riem verdienen. Mattie & Marieke zijn op zoek naar deze mensen! 

We kunnen de maatregelen niet veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de mensen die het verdienen de dag met een glimlach beginnen. Wie verdient er volgens jou een bos bloemen én een cadeaupakket om de komende weken door te komen? Is het jouw zus die naast haar werk op haar thuiswerkkantoor ook nog haar 3 kinderen thuisonderwijs moet geven? Is het de buurman die flink wat extra uren in de zorg aan het werk is? Of is het die goede vriend waarvan zijn bedrijf, dat hij met veel tijd en liefde heeft opgebouwd, op het punt van omvallen staat? Laat het ons weten en wie weet staat er binnenkort voor hun voordeur een mooie bos bloemen en een cadeaupakket.
(Bij de bezorging worden uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen.)


 De tulpen worden in samenwerking met Pluukz bezorgd. 

In het cadeaupakket vind je o.a.:

  • Het spel ‘De Zoektocht naar El Dorado’. Dat kun je al vanaf 2 personen spelen.
  • Met de Dopper Insulated hoef je nooit meer wegwerpwaterflesjes te gebruiken. Of je nou thuiswerkt, op kantoor of onderweg bent, deze thermosfles houdt je warme drank 9u warm en je koude drank 24u koud. Ondertussen help je ook nog om de oceanen te redden van wegwerpplastic.
  • Met de Pathé Thuis giftcard kun je thuis naar de nieuwste films kijken.
  • Een koffiezetapparaat voor in het thuiskantoor mét melkopschuimer. 

Hieronder kun je ons laten weten wie jij een bos bloemen en het cadeaupakket gunt. Vul het aanmeldformulier in en wie weet gaan we binnenkort voor jou op pad!