De coronacrisis heeft gezorgd voor een flink overschot aan bloemen, daarom hebben Mattie & Marieke besloten de bloemetjes buiten te zetten! Met jeeps vol tulpen gaat het team van de ochtendshow aanstaande donderdag allemaal apart het land door om zoveel mogelijk bloemen te bezorgen bij mensen die het verdienen.

Inmiddels is Joe Stagiair van de Show al 2 keer op pad gegaan. Uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen en laat hij de bloemen op veilige afstand achter. Hij zet dus letterlijk de bloemetjes buiten! Omdat de komende tijd de situatie niet zal veranderen gaan we aanstaande donderdag extra uitpakken. Niet alleen Joe Stagair van de Show maar ook Mattie, Marieke, nieuwslezer Anne-Marie en Tom van de Intercom gaan het land door om tulpen te bezorgen.

Hieronder kun je ons laten weten wie je een bosje bloemen gunt. Zo kun je de bloemen laten bezorgen bij jouw opa en oma die afgezonderd leven om niet besmet te raken, of bijvoorbeeld bij een verzorgingstehuis. Vul het aanmeldformulier in en wie weet gaat het ochtendteam volgende week voor jou op pad!


Samen met Pluukz gaan wij de bloemetjes buiten zetten. Wil je zelf een bloemetje sturen? Klik dan hier en verstuur een bosje tulpen naar iemand die ze verdient!