• Luister van 28 mei t/m 3 juni naar Qmusic en win toegang tot the Qube NL met Milow
  • Optreden: dinsdag 7 juni 13:30 uur, in The Harbour Club in Amsterdam
  • Meedoen? Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je een hit van Milow op Q hoort
  • Extra kans voor Q-members

Derde Qube NL

Na het succes van de Qube NL met Miss Montreal en die met Causes, is de volgende alweer op komst! Op 7 juni treedt Milow op in the Qube NL, als onderdeel van het nieuwe tv-programma Soundcheckers. Een kleine sfeerimpressie:

Milow

Huh, Milow die komt toch uit België? Klopt, maar we hebben hem tóch uitgenodigd voor the Qube NL. Hij komt tenslotte ook gewoon uit het Nederlands taalgebied! En met hits als 'You Don't Know', 'Ayo Technology' en zijn nieuwste 'Howling At The Moon' heeft hij zich wel bewezen als getalenteerde zanger. Milow is de laatste tijd druk geweest in de studio en al dat harde werken heeft hij nu verzameld op zijn nieuwste album: Modern Heart.

Live en dichtbij in The Qube NL

Jij kunt Milow live gaan zien! Hij komt namelijk op 7 juni naar the Qube NL, het nieuwe podium voor de beste Nederlandse artiesten. En zoals je van the Qube gewend bent: live en intiem! Wil je bij dit exclusieve miniconcert zijn? Luister dan deze week van zaterdag tot en met vrijdag naar Q en bel 0909 9596 zodra je een hit van Milow hoort. Meedoen kan tussen 16:00 en 0:00 uur. Kom je in de uitzending, dan win je toegang voor 2 personen én zijn nieuwste album Modern Heart.

Ben je Q-member, dan heb je door antwoord te geven op de volgende vraag een extra kans op exclusieve toegang tot the Qube NL: Milow scoorde ooit een hit met 'Ayo Technology', maar van welke rapper is het origineel?