• Luister van 2 t/m 8 juli 2016naar Qmusic en win toegang tot the Qube NL met Mr. Probz
  • Optreden: dinsdag 12 juli 18:45 uur, in The Harbour Club in Amsterdam
  • Meedoen? Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je een hit van Mr. Probz op Q hoort
  • Extra kans voor Q-members

MR. PROBZ

Dennis Princewell Stehr, die sinds 1999 door het leven gaat als Mr. Probz, brak in 2013 door bij het grote publiek met zijn hit 'Waves'. Maar daar bleef het niet bij, al snel scoorde hij zijn tweede hit met 'Nothing Really Matters' en as we speak beklimt hij de hitlijsten met zijn track 'Fine Ass Mess'.


Behalve zijn solotracks is Mr. Probz ook een geliefd artiest om mee samen te werken. Zo bracht hij met The Opposites het nummer 'Sukkel Voor De Liefde' uit en dook hij al eens de studio in met rapper 50 cent.

LIVE EN DICHTBIJ IN THE QUBE NL

Na Miss Montreal, Causes en Milow is het nu de beurt aan niemand minder dan onze eigen Mr. Probz. Op dinsdag 12 juli verwelkomen wij Mr. Probz op het podium van the Qube NL, als onderdeel van het nieuwe tv-programma Soundcheckers. En jij kunt daarbij zijn!

Uiteraard is the Qube zoals je gewend bent: live en intiem! Wil je bij dit exclusieve miniconcert zijn? Luister dan deze week van zaterdag tot en met vrijdag naar Q en bel 0909 9596 zodra je een hit van Mr. Probz hoort. Meedoen kan tussen 16:00 en 0:00 uur. Kom je in de uitzending, dan win je toegang voor 2 personen.

Ben je Q-member, dan heb je door antwoord te geven op de volgende vraag een extra kans op exclusieve toegang tot the Qube NL: Mr. Probz is momenteel op tournee met een bekende DJ, welke DJ is dit?