- Geef iemand op die je een betere auto gunt
- Durven zij hun eigen auto op het spel te zetten?
- In de finale genoeg vragen goed beantwoord? Dan crasht zijn/haar auto van grote hoogte
- Auto gecrasht? Er staat een betere voor de winnaar klaar!

Nieks Car Crash

Iedereen kent wel iemand die rondrijdt in een auto waarbij je denkt... ik gun 'm echt een betere auto. Zoals die ene collega in dat felgroene koekblikje, of je buurvrouw wiens auto zo hard rammelt dat je geen normaal gesprek kunt voeren als je naast haar in de auto zit. Dit is jouw kans om zo iemand te verrassen! Je kunt niemand meer opgeven, de aanmeldingen zijn gesloten..

De crashes
Vrijdag 15 mei was de eerste crash. Q-luisteraar Amy zag haar oude Renault Clio van 50 meter naar beneden komen. Hoe dat eruit zag? Dat check je hier! Op vrijdag 22 mei zag Lisette haar 20 jaar oude Volkswagen Golf te pletter vallen. Check hier de beelden van de tweede car crash.

Van barrel tot bolide
Q-music dj Niek is op zoek naar bijzondere verhalen van mensen die een betere auto kunnen gebruiken. Niek gaat die luisteraars helpen, maar durven ze hun eigen auto op het spel te zetten zodat ze kans maken op een betere?

Tijdens een spannende vragenreeks wordt hun oude auto omhoog getakeld en zorgen de goed beantwoorde vragen ervoor dat de auto aan de top van de kraan hangt. Als dat gebeurt crasht de oude auto en wint de deelnemer een betere auto!

Nieks Car Crash is voorbij, bekijk hierboven de spectaculaire video's!