Vanwege de zeer tragische gebeurtenis met het verongelukte vliegtuig van Malaysia Airlines voelt het niet goed om vandaag een gezellig feestje te gaan vieren. Daarom heeft Q-music besloten om de geplande Poolparty bbQ van vandaag niet door te laten gaan.

Wij doen ons best om alle prijswinnaars hier zo snel mogelijk van op te hoogte te stellen.

Deze zomer wordt nog heter met de wekelijkse bbQ van Q-music! Wat is het idee? Elke vrijdag houden we een barbecue bij een luisteraar, met een live radiouitzending en een optreden van een Q-artiest. De bbQ en de artiest regelen wij, de rest regel jij. Andere Q-luisteraars zijn ook welkom en het is bedoeling dat iedereen iets meeneemt voor de bbQ waar we allemaal wat aan hebben. Neem jij iets mee naar de bbQ, dan mag je zelf natuurlijk ook komen. Want zonder you, geen bbQ!

Klik hier om een locatie door te geven. Check hier hoe de eerste bbQ was met zanger Dotan en de tweede, de surf bbQ, met Krystl.

Poolparty bbQ

Kensington, die je kent van hun hits 'Streets' en 'Home Again', komt op vrijdag 18 juli optreden tijdens de derde bbQ. Het thema van deze bbQ is 'poolparty'.

Wat neem jij mee?

De artiest (Kensington), bbQ (catering) en de locatie (bij luisteraar Sanne in Druten) zijn geregeld. Wat maakt de Poolparty bbQ compleet? Bijvoorbeeld een badhanddoek, slippers, zonnebrillen, supersoakers, duikbrillen, zwemflippers, luchtbedden, palmbomen, parasols, cocktailshaker, rietjes, waterballonnen... Alles wat bij een Poolparty bbQ hoort, is welkom.

Wat neem jij mee naar de Poolparty bbQ? Geef het hieronder door en misschien belt één van de Q-dj's jou op de radio om te zeggen dat je erbij bent. Heb jij een geschikte locatie voor een volgende bbQ? Geef die dan hier door.

Tot nu toe hebben we:
- Locatie: bij Q-luisteraar Sanne in het Gelderse Druten
- Waterballonnen
- Duikuitrusting voor een proeflesje duiken
- Zeepbaan
- Limbodansset
- Witte t-shirts voor een wet t-shirt contest
- 100 badeendjes
- oliefakkels
- onderwatercamera
- Aquabubble
- Bellenblaasmachine & Roze flamingo's
- Opblaasbedjes, opblaasballen en opblaasbanden
- Kokosnootbekers
- Snorkelsetjes & opduik ringen
- Opblaaskrokodil + emmertjes & schepjes
- Meterrietjes, hoelahoeps, opblaas palmbomen en krokodillen
- Reddingsvest & zwembrevet
- Fruit + sangria
- Een waterballonkunstenaar
- Beachvolley set
- Waterpistolen
- Hawaii slingers
- Citronella kaarsen
- Zonnebrandolie