Close Qmusic

Qmusic actionheader senseo

VOLG JE GEVOEL

Geef kleur aan je keuken met de nieuwe SENSEO® Twist, Up, Viva Café of Latte Duo en geniet ook elke dag van heerlijke SENSEO® koffie. Welke van onze unieke koffiepad-apparaten je ook kiest, je zet met één druk op de knop keer op keer het perfecte kopje koffie. Met of zonder verse melk, mild of sterke koffie, maar altijd met die heerlijke crema laag van SENSEO®.

Kijk voor meer informatie en aanbiedingen op senseo.nl

Pop-up koffiebar van Mattie & Wietze

  • Gratis kopje SENSEO koffie uitgedeeld door Q-dj Marieke
  • Donderdagochtend 5, 12, 19 en 26 november 2015

Is koffie je ideale opkikker in de ochtend? De perfecte afsluiting van je avondeten? Of krijg je net zoals Mattie de beste ideeën tijdens het drinken van een kopje koffie? Mattie & Wietze zijn benieuwd naar jouw koffiebeleving! Daarom sturen ze collega Marieke het land in met hun pop-up koffiebar om Nederland te verrassen met een heerlijk kopje koffie. Elke donderdagochtend in november is Marieke ergens in het land om gratis SENSEO koffie uit te delen. Misschien vraagt ze jou wel naar jouw koffiebeleving en kom je ermee op Qmusic.

Luister elke werkdag vanaf 06.00 uur naar Mattie & Wietze en hoor waar de pop-up koffiebar opduikt! De koffiebar is er op donderdag 5, 12, 19 en 26 november.

Waar is Marieke?

Marieke staat donderdag 26 november tussen 6 en 9 uur met de pop-up koffiebar op het Stationsplein in Almere. Naast een kopje koffie kun je er ook de Mattie & Wietze scheurkalender krijgen.

 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize