De boom staat klaar, de ballen en lichtjes hangen weer en de klassiekers 'Last Christmas' en 'All I Want For Christmas Is You' draaien weer op volle toeren. Eén dingetje mist alleen nog, en dat is jouw ultieme 'Driving Home for Christmas' soundtrack.

All I want for Christmas is... Jouw stem! 

Update: je kunt niet meer stemmen! Samen met jou gaan wij de 25 meest ultieme kersthits samenstellen. De ideale lijst die je onderweg naar huis lekker hard aan kunt zetten in je auto, tijdens het ultieme 'Driving Home For Christmas' moment, namelijk de vrijdagmiddag vlak voor kerst. Of tijdens de kerstborrel met collega's, om de kerstvakantie in stijl te beginnen. 

Stem hieronder vóór 20 december 17.00 uur op je favoriete kersttracks. Kerstliefhebbers opgelet: je kunt stemmen op minimaal 3 en maximaal 10 tracks. Wie weet hoor je jouw favorieten terug in onze Q-Christmas 25 op 21 december 16.00 tot 18.00 uur. We herhalen de lijst ook nog tijdens de Kerstdagen zelf, op 24, 25 en 26 december, zodat je ook tijdens je kerstontbijt en kerstdiner de juiste muziek van Q krijgt! 

Wil je nu alvast in de stemming komen met non-stop kersthits, luister hier naar Qmusic Christmas:

Luister naar Qmusic Christmas