Mattie & Wietze, Eva Koreman, Joep Roelofsen, Erik van Roekel, Koen Hansen, Marieke Elsinga, Michiel Jurrjens, Lars Boele en Kai Merckx. Ze zijn allemaal Q-dj en ze zijn allemaal begonnen bij Q-college. Is het jouw droom om ook radio-dj te worden? Wil jij collega's worden met al deze talenten en andere Q-dj's als Martijn Kolkman, Wim van Helden, Niek van der Bruggen en Menno Barreveld? Geef je dan nu op voor Q-college 2014/2015!

Bekijk hier de stemtest voor Q-college 2014/2015

WAT IS Q-COLLEGE?

Q-college is hét opleidingsinstituut van Q-music. Tijdens een interne opleiding krijgt een klein groepje talenten theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Uiteraard gaan de talenten die door de strenge selectieronden heenkomen, ook in de studio werken aan hun radioskills. Q is continu op zoek naar nieuwe radiotalenten die opgeleid willen worden tot dj bij Q-music. Daarom zijn we voor het vierde achtereenvolgende jaar de inschrijvingen gestart voor een nieuwe lichting Q-college. Inschrijven voor Q-college 2014/2015 kan nog tot en met zondag 5 oktober 2014. Er is geen minimumleeftijd om mee te doen.

HOE GEEF IK ME OP?

Ben jij het nieuwe radiotalent en wil je heel graag dj worden bij Q-music? Vul hieronder jouw gegevens in en doe online auditie. Laat in een filmpje van maximaal 30 seconden zien waarom jij uitgenodigd moet worden voor de stemtest van 1 november bij Q. Je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Let op: om je aan te melden moet je Q-member zijn. Om een video te maken heb je een webcam nodig. Geen webcam of bekijk je dit op een computer zonder flash? Geen nood! Upload jouw video op YouTube en stuur de link mee in onderstaand formulier.

De inschrijfperiode voor het Q-college 2014/2015 is inmiddels afgelopen