• Word jij het nieuwe Qmusic talent?
  • Ben jij tussen de 17 en 27 jaar?
  • Geef je dan nu op voor Q-college 2018.

Update: Je kunt je niet meer aanmelden!

Wordt Q-college jouw Life changer?

Stephan Bouwman, Marieke Elsinga, Kai Merckx, Erik van Roekel, Bas van Nimwegen, Kimberley Dekker, Gido Kuin én Joost Swinkels. Stuk voor stuk Q-dj's die allemaal begonnen zijn bij Q-college. 

Joost Swinkels won op 25 januari 2018 zelfs de prestigieuze Marconi Award voor Aanstormend Talent en zei daar zelf het volgende over: "Mijn vader zei vroeger tegen me ‘doe iets wat je leuk vindt’. Dat ik binnen drie jaar na het aanmelden voor het Q-college hier zou staan met deze prijs, had ik nooit verwacht." 


Dit is slechts één voorbeeld van hoe Q-college je leven kan veranderen. Want ken je Q-college talent Marieke Elsinga nog? Inmiddels volop actief voor televisie en vaste invaller bij Qmusic. En wat dacht je van Stephan Bouwman die nu de middagshow op Qmusic presenteert? Een kweekvijver van talent dus, die veel deuren opent. Is het jouw droom om ook radio-dj te worden en combineer je dit graag met een passie voor videocontent? Scroll dan snel naar beneden en geef je op voor Q-college 2018!

Wat is Q-college?

Q-college is hét opleidingsinstituut van Qmusic. Tijdens een interne opleiding krijgt een klein groepje talenten theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Uiteraard gaan de talenten die door de strenge selectieronden heenkomen, ook in de studio werken aan hun radio- en videoskills. Qmusic is continu op zoek naar nieuwe alleskunners die opgeleid willen worden tot een allround dj bij Qmusic. Daarom zijn we voor het zevende jaar de inschrijvingen gestart voor een nieuwe lichting Q-college.

Hoe geef ik me op?

Ben jij de entertainmentkoning(in), het multi-talent die geen genoeg kan krijgen van muziek en video én graag zowel voor als achter de microfoon staat? Laat dan in een filmpje van maximaal één minuut zien waarom jij hét talent bent van 2018. Je mag daarbij ook een audiodemo van maximaal 3 minuten insturen. Je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Inschrijven voor Q-college 2018 kan nog tot en met vrijdag 23 maart 2018.

Vul hieronder jouw gegevens in en doe online auditie. Let op: upload jouw video eerst naar bijvoorbeeld YouTube en stuur de link mee in onderstaand formulier. Let erop dat je video op openbaar of verborgen staat en niet op privé, anders kunnen wij hem niet bekijken.