• Geef hem of haar hier op en maak samen kans op een trip naar het Q-hotel in de sneeuw van 14 t/m 20 januari
  • Let op: geef 1 duidelijk voorbeeld van iets kleins en alledaags waarom je hem/haar het Q-hotel gunt
  • Luister vanaf 21 december naar Qmusic (wedstrijdreglement)

Zell am See, Oostenrijk: de locatie van de zesde editie van het Q-hotel. Samen met andere Q-winnaars, de tofste artiesten en natuurlijk de Qmusic-dj's geniet je een lang weekend van wintersport, gezelligheid en de beste optredens. Om je geheugen nog even op te frissen, dit was het Q-hotel in de Sneeuw 2015:

Laat je verrassen in het Q-hotel in de sneeuw!

Het Q-hotel in de sneeuw vindt plaats tussen 14 en 20 januari 2016 in Zell am See in Oostenrijk. Vijf dagen lang een toffe tijd in de sneeuw, vol te gekke verrassingen! In het Q-hotel kom je heel dichtbij artiesten en geniet je van de tofste optredens van onder andere VanVelzen en Causes! Ook zijn de Qmusic-dj's erbij om het samen met jou en je vriend of vriendin te beleven en je natuurlijk helemaal in de watten te leggen. Natuurlijk zorgen we voor alles: van eten en drinken tot een skipas.

Het zijn de kleine dingen...

Mensen vinden dat geluk in kleine dingen zit, zoals een warm, onverwachts gebaar van (on)bekenden. Zo kan een glimlach naar iemand al genoeg zijn om een positief gevoel te krijgen! Het is december, een mooi moment om even terug te kijken... Ken jij iemand die het afgelopen jaar iets sympathieks voor je heeft gedaan? Iets kleins als zoals zomaar even langskomen voor een kop koffie, iemand die je een vervelend klusje uit handen heeft genomen of je beste vriend die de moeite nam om je paspoort te komen brengen toen je 'm vergeten was op Schiphol. Qmusic vindt dat in tijden waarin het contact steeds vluchtiger wordt, er best meer aandacht mag zijn voor die kleine geluksmomentjes... we belonen deze maand mensen juist voor dat kleine gebaar!

Hoe doe ik mee?

Vul hieronder de gegevens in van de persoon die jij wil bedanken voor een warm gebaar, samen met de reden én natuurlijk je eigen gegevens. Luister van 21 tot en met 24 december elke dag tussen 06.00 en 19.00 uur naar Qmusic. In de uitzending bellen we jou en diegene die jij hebt opgegeven en verrassen we hem of haar samen met de vraag: 'Ga je mee naar het Q-hotel in de sneeuw, ja of nee?' Bij een 'ja', winnen jullie 2 tickets voor de compleet verzorgde trip naar het Q-hotel in Zell am See!

Let op: deze actie is afgelopen. Je kunt je niet meer opgeven. Volg de belevenissen van de winnaars, artiesten en Qmusic-dj's vanaf 15 januari op Qmusic.nl!