• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Enrique hoort
  • Actie: zaterdag 11 t/m vrijdag 17 juni 2016
  • Extra kans voor Q-members

In 2014 was het 'Bailando'. In 2015 was het 'El Perdon'. En dit jaar, in 2016, maakt Enrique Iglesias opnieuw kans om dé zomerhit te scoren, dit keer met 'Duele El Corazon'. De womanizer en zomerhitkoning weet precies met welke zonnige klanken hij onze oren kan verwennen.

Vlieg jij naar Las Vegas?

Om het allemaal nog heter te maken deze zomer, sturen we je naar Las Vegas, want deze gokstad in de woestijn ontvangt op 17 september Enrique voor een spetterend optreden. Bedenk alvast wie je mee wilt nemen, want we hebben 2 Q-live tickets voor deze Latin lover. Natuurlijk regelen we de vliegtickets en het hotel voor je.

Zo doe je mee

Wil jij naar Enrique Iglesias in Las Vegas? Luister dan de hele week naar Qmusic en kwalificeer je voor die felbegeerde tickets inclusief reis en verblijf! Je maakt iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans; kom je in de uitzending dan win je sowieso de 6cd-box met het beste uit de Top 500 van het Foute Uur, die je vanaf 20 juni op Qmusic hoort. Minimumleeftijd voor deze actie: 18 jaar.

Extra kans

Ben je Q-member? Dan heb je hieronder een extra kans om je te kwalificeren voor die 2 Q-live tickets voor Enrique Iglesias. Beantwoord de volgende prijsvraag: Enrique Iglesias raakte vorig jaar gewond aan zijn hand, waar kwam dat door?

De wedstrijd is inmiddels gesloten. Gefeliciteerd met je online-kwalificatie Linda Ran!