• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Imagine Dragons op Q hoort 
  • Actie: zaterdag 8 t/m vrijdag 14 juli 2017

Ze zijn On Top Of The World momenteel dankzij hits als 'RadioActive' en 'Thunder', en  jij misschien binnenkort ook wel! We hebben het natuurlijk over de jongens van Imagine Dragons. Ga jij hen binnenkort zien in Brooklyn, New York? The city that never sleeps? Het kan zomaar, Q stuurt er namelijk een gelukkige luisteraar naartoe. 

Reis jij naar New York?

Zie jij jezelf op 23 oktober wel in New York rondwandelen én daar genieten van het concert van Imagine Dragons? Grijp deze week je kans voor deze gouden combi!

Wij regelen de reis, het verblijf en natuurlijk de Q-live tickets voor de Imagine Dragons in het Barclays Center in New York., en dat allemaal voor twee personen! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze reis is luisteren naar Qmusic.

Zo doe je mee

Wil jij naar Imagine Dragons in New York? Luister dan de hele week naar Qmusic en kwalificeer je voor die felbegeerde tickets inclusief reis en verblijf. Je maakt iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans; kom je in de uitzending dan kwalificeer je je voor de Q-live tickets én win je direct het nieuwste album van de band: Evolve. 

De winnaar wordt vrijdag 14 juli bekend gemaakt in het programma van Bas van Nimwegen tussen 21:00 en 00:00 uur. 

Let op: Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.