• Maak kans op tickets voor 'Martin Garrix voor War Child'
  • Let op: voor deelname én concert moet je 18 jaar of ouder zijn
  • Optreden: 26 september 2019

Martin Garrix, War Child en Qmusic slaan opnieuw de handen ineen om geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Luister Qmusic en maak kans op Q-live tickets voor de speciale gig die Martin Garrix in Paradiso Amsterdam geeft.

Zo doe je mee

Jij kunt erbij zijn op donderdag 26 september, als je naar Qmusic luistert. Dit weekend, op zaterdag 21 en zondag 22 september maak je de hele dag (07:00-00:00 uur) kans op Q-live tickets voor Qmusic presents: Martin Garrix voor War Child. Hoor je een hit van Martin Garrix op Q? Bel de studio op 0909 9596 (45 cent per gesprek) en als je in de uitzending komt, krijg je 2 Q-live tickets voor Martin Garrix in Paradiso in Amsterdam! Let op: minimumleeftijd voor dit event is 18 jaar.

Teken de petitie

Nog nooit groeiden zoveel kinderen op in oorlog. Wereldwijd 1 op 5! Een dak boven hun hoofd, eten en school zijn belangrijk, maar dat is niet genoeg. Ook kinderen waaraan niets te zien is, kunnen van binnen zijn gebroken. War Child wil ze helpen hun vreselijke ervaringen te verwerken. Zonder psychosociale steun zijn ze getekend voor het leven.

Over drie weken komen ministers uit de hele wereld naar Nederland om daarover te praten. Dat is niet genoeg! War Child wil praktische actie voor goede steun aan kinderen in oorlog.

Teken de petitie (kost je nog geen 20 seconden) en zorg samen met War Child dat de ministers deze oproep niet kunnen negeren: WarChild.nl