• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Niall Horan op Q hoort 
  • Actie: zaterdag 15 t/m vrijdag  21 juli 2017

Hij is het meest gevolgde One Direction-lid op Twitter, bracht als eerste One Direction-lid een solo-single uit én heeft zijn eigen world tour aangekondigd in de vorm van de Flicker Sessions 2017. It's the one, it's the only... Niall Horan!

Tijdens zijn Flicker Sessions komt Niall helaas niet naar Nederland, dus stuurt Q je naar Niall in Dublin! Maar dat is nog lang niet alles...

Het eerste concert in Dublin

Op dinsdag 29 augustus trapt Niall Horan zijn tournee af in Dublin in zijn thuisland Ierland, en jij kunt daarbij zijn!

Wij regelen de reis, het verblijf en natuurlijk de Q-live tickets. En dat allemaal voor twee personen! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze reis is luisteren naar Qmusic. En dat is nog steeds niet alles... 

Ga jij Niall ontmoeten?

Naast dat jij deze te gekke reis gaat maken, je het eerste concert van zijn tournee meemaakt én het verblijf in Dublin, krijg je nóg iets extra’s. De winnaar van de Q-live tickets voor Niall Horan in Dublin gaat Niall namelijk ook in levende lijve ontmoeten!

Ja dat heb je goed gelezen, deze prijs is inclusief Meet & Greet met Niall himself.


Zo doe je mee

Wil jij naar Niall Horan én hem ontmoeten? Bel dan direct de studio via 0909-9596 (55cpm) zodra je een track van Niall op Q hoort. Kom je in de uitzending dan kwalificeer je je direct voor die felbegeerde tickets inclusief reis, verblijf en Meet & Greet. 

Je maakt van 15 t/m 21 juli iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans. De actie geldt alleen tijdens solo-tracks van Niall Horan, wanneer je een hit van One Direction hoort kun je dus rustig blijven ademen en gewoon meezingen. ;-) 

De winnaar wordt vrijdag 21 juli bekend gemaakt in het programma van Bas van Nimwegen tussen 21:00 en 00:00 uur. 

Let op: Omdat het hier een buitenlandreis betreft is de minimumleeftijd voor deze actie 18 jaar.