• Ga naar Londen voor de exclusieve, eenmalige show van Coldplay
  • Bel van nu t/m vrijdag 22 november de Q-studio op 0909 9596 (45cpg) zodra je een hit van Coldplay hoort
  • De exclusieve show vindt aanstaande maandag (25 november) al plaats in het Natural History Museum in Londen.

Op maandag 25 november geeft Coldplay in het Natural History Museum in Londen een super exclusieve eenmalige show. Deze show is ter ere van het nieuwe album 'Everyday Life' dat op 22 november uitkomt. In oktober verraste de band verschillende fans door ze een mysterieuze brief te sturen. "We zijn voor ons gevoel zo'n honderd jaar bezig geweest met iets wat Everyday Life heet. De ene helft heet Sunrise en de andere helft Sunset. Dit is hoe we ons over dingen voelen. We sturen jullie veel liefde toe vanuit onze winterslaap," stond er in de brief.

Zo maak je kans

Qmusic geeft 1x 2 Q-live tickets weg! Wil jij deze band in levende lijven zien? Luister dan naar Qmusic en bel vanaf nu met de studio zodra je tussen 00:00 uur - 23:59 uur een track van Coldplay hoort. Kom je in de uitzending? Dan heb je je gekwalificeerd om naar de show te gaan en je wint sowieso het Q-top 1000 Pakket met daarin de 6cd-box 'Het Beste uit de Q-top 1000 editie 2019', het gloednieuwe Coldplay album 'Everyday Life' én twee Q-live tickets voor Waylons Top 1000 in Ahoy op zaterdag 30 november. 

Op vrijdagavond (22 november) in de show van Kai wordt de gelukkige winnaar teruggebeld en wint dan twee Q-live tickets voor het exclusieve optreden in Londen. Inclusief vervoer en hotelovernachting in Londen. 

Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van toepassing.