• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Ed Sheeran op Q hoort
  • Actie: zaterdag 28 januari t/m vrijdag 3 februari 2017

Ruim 5 jaar geleden stond deze legende al bij ons in the Qube, hij brak toen net door met zijn hits 'The A-team' en 'Lego House'. Ondertussen is hij BFF's met Taylor Swift, nam hij een jaartje vrij en werd hij in zijn gezicht geraakt door een zwaard. Om over gescoorde hits als 'Sing', 'Thinking Out Loud' en 'Photograph' nog maar te zwijgen.

Op 3 maart verschijnt zijn derde album (÷) en dat gaat gecombineerd worden met een wereldtour. En ALLEEN bij Qmusic maak jij NU AL kans op Q-live tickets voor de show van... Ed Sheeran!

Zo doe je mee

Hoor je van 28 januari t/m 3 februari tussen 16:00 en 23:59 uur een hit van Ed Sheeran op Qmusic? Bel dan direct 0909 9596 (55cpm). Kom je in de uitzending, dan win je direct 2 tickets voor Qmusic presents: Ed Sheeran op 3 april in Ziggo Dome.

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.

Meet & Greet

Heb jij altijd al je grote idool willen ontmoeten of hem die éne prangende vraag willen stellen? Dan hebben we goed nieuws!

Onder alle winnaars verloten wij vrijdagavond 3 februari namelijk nog een meet & greet met Ed himself!