• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Meghan Trainor hoort
  • Actie: zaterdag 7 t/m vrijdag 13 mei 2016
  • Extra kans voor Q-members

Ze is 22 lentes jong en heeft al heel wat catchy deuntjes tussen onze oren gekregen: Meghan Trainor. Na haar doorbraak met 'All About That Bass' volgden onder meer 'Lips Are Moving' en 'Marvin Gaye'. En nu scoort ze met de single 'No', afkomstig van haar gloednieuwe album Thank You.

Ga jij naar The Big Apple?

Jij kunt Meghan Trainor live gaan zien! En zoals je van ons gewend bent op een te gekke plek. Voor het optreden van Meghan op 8 september a.s. vlieg je samen met een vriend(in) naar de andere kant van de Atlantische Oceaan om neer te strijken in... New York! Je maakt van 7 t/m 13 mei 2016 elke dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans op deze vette Q-live tickets voor Meghan!

Zo doe je mee

Hoor je een hit van Meghan Trainor op Qmusic? Bel dan 0909 9596 (55cpm) om je te kwalificeren voor de Q-live tickets. Kom je in de uitzending, dan krijg je sowieso haar nieuwste album Thank You. Vrijdag de 13e hoor je tussen 21.00 en 23.59 uur wie die twee Q-live tickets voor Meghan in New York wint! Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Extra kans

Q-members hebben een extra kans om zich te kwalificeren. Fans van artiesten hebben vaak een eigen naam, zoals de Little Monsters die fan zijn van Lady Gaga of de Arianators die fan zijn van Ariana Grande. Maar hoe heten die van Meghan?

Log in als member en beantwoord de volgende prijsvraag: Hoe worden de fans van Meghan Trainor genoemd?

De winnaar van de online kwalificatieplek krijgt uiterlijk vrijdag 13 mei om 18.00 uur persoonlijk bericht.

UPDATE: De online winnaar is ondertussen persoonlijk benaderd.