• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je 5 Seconds of Summer hoort
  • Actie: zaterdag 10 t/m vrijdag 16 maart 2018
  • Kans op een Meet & Greet
  • Extra kans via Instastories

KLIK HIER voor de actie van mei/juni 2019.

They're back! Na een afwezigheid van 2 jaar zijn de jongens van 5 Seconds of Summer eindelijk terug!

Trek je lucky American Apparel onderbroek maar aan en Don't Stop met luisteren naar Q, want wij hebben de állerlaatste tickets voor hun uitverkochte concert in de Melkweg op maandag 26 maart. 

Maar dat is niet alles... je kunt de jongens ook nog gaan ontmoeten!

ZO MAAK JE KANS

Het principe is heel simpel. Hoor je van zaterdag 10 t/m vrijdag 16 maart tussen 16:00 en 23:59 uur een hit van 5SOS voorbij komen op Q, bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). 

Kom je in de uitzending, dan win je direct 2 Q-live tickets voor het concert van 5 Seconds of Summer op maandag 26 maart in de Melkweg in Amsterdam én kwalificeer je je voor een Meet & Greet met de band.

Meet & Greet

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 maart geeft Kai Merckx elke avond tijdens zijn programma tussen 23:00 en 24:00 uur een Meet & Greet met de jongens weg.

De Meet & Greet wordt verloot onder alle prijswinnaars van die dag. De prijswinnaars van zaterdag en zondag worden meegenomen in de loting van maandagavond.

Ben jij de gelukkige Good Girl of Boy die Kai aan de telefoon krijgt, dan win je een exclusieve hang-out met de band inclusief foto-moment voorafgaand aan de show!

Extra kans Instastories

Volg je @Qmusicnl al op Instagram?  Daar maak je namelijk kans op een extra set Q-live tickets voor 5SOS!

Spot jij tussen nu en vrijdag 16 maart 5 seconds of Summer op de Instastories van Qmusicnl, maak dan een screenshot en stuur deze in via een privé-berichtje op Instagram. 

Onder alle juiste inzendingen worden zaterdagochtend 17 maart de 2 Q-live tickets verloot!

NB: Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.