• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Ariana Grande hoort
  • Actie: zaterdag 6 mei t/m vrijdag 12 mei 2017

Ze begon met haar schattige kattenoortjes als kittige, roodharige Cat Valentine, maar op dit moment kunnen wij Ariana Grande wel rekenen tot één van de grootste sterren in de wereld van de popmuziek. Naast dat Ariana in bezit is van een gouden keeltje, heeft de zangeres nog een talent: het nadoen van ander celebrities als Britney Spears, Rihanna, Shakira…je kan het verschil bijna niet horen.

Inmiddels heeft ze dit jaar haar derde studioalbum Dangerous Woman uitgebracht, waarvoor ze samenwerkte met o.a. Nicki Minaj en Lil Wayne. Haar trouwe Arianators kunnen vast niet wachten tot ze Nederland aandoet met haar Dangerous Woman Tour, en juist voor jullie hebben wij goed nieuws: ze komt weer terug en jij kunt erbij zijn!

Qmusic presents: Ariana Grande in de Ziggo Dome op zondag 14 mei 2017.

HOE MAAK IK KANS?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Ariana Grande op Qmusic? Bel dan direct met de studio op 0909-9596 (55cpm). Elke keer wordt er willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die haar album 'Dangerous Woman' wint plus natuurlijk 2 Q-live tickets voor Qmusic presents: Ariana Grande op zondag 14 mei 2017. Dus geen kwalificatie, maar direct prijs!

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.