• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Fifth Harmony hoort
  • Actie: zaterdag 15 oktober t/m vrijdag 21 oktober 2016

Ally, Normani, Lauren, Camila en Dinah. Vijf meiden die door X Factor in de VS bij elkaar gebracht zijn en samen Fifth Harmony vormen. Je kent ze natuurlijk van hun grote hits 'Worth It' en 'Work From Home'. Goed nieuws voor alle fans, want de dames komen met de 7/27 Tour naar Nederland en jij kunt er bij zijn!

Qmusic presents: Fifth Harmony in de Heineken Music Hall. Op donderdag 27 oktober 2016 treden de meiden op in Amsterdam. Luister van zaterdag 15 oktober tot en met vrijdag 21 okotber naar Qmusic en maak kans op Q-live tickets voor Fifth Harmony in de HMH!

Hoe maak ik kans?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Fifth Harmony op Qmusic? Bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Elke keer wordt er willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die direct 2 Q-live tickets krijgt voor het optreden van Fifth Harmony op donderdag 27 oktober 2016.

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen. De Q-live tickets betreffen staanplaatsen.

Extra kans

Ben jij al Q-member? Top! Dan heb je namelijk een extra kans op deze Q-live tickets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. De winnaar van de prijsvraag ontvangt maandag 24 oktober bericht.

Fifth Harmony is voortgekomen uit één van de vele talentenjachten die we in de wereld rijk zijn, maar uit welke?
Deze actie is ondertussen verlopen

Mark van Kleef gefeliciteerd! Jij hebt met jouw goede antwoord 2 Q-live tickets voor Qmusic Presents: Fifth Harmony gewonnen.