• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Harry Styles hoort
  • Actie: woensdag 1 t/m vrijdag 3 november 2017

Tot voor kort kenden we Harry Styles vooral als lid van One Direction, maar sinds de lancering van zijn single 'Sign Of The Times' is zijn succesvolle solocarrière een feit. Hij verkocht in no time de AFAS Live in Amsterdam uit, en ook de tickets voor zijn show in de Ziggo Dome vlogen over de digitale toonbanken. 

Nu horen we je denken, maar daar wilde ik ook bij zijn... Goed nieuws! Bij Q maak je nu kans op de ALLERLAATSTE tickets voor zijn show in de AFAS Live

ZO MAAK JE KANS

Het principe is heel simpel. Hoor je van woensdag 1 t/m vrijdag 3 november tussen 16:00 en 23:59 uur een hit van Harry Styles voorbij komen op Q, bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Kom je in de uitzending dan win je direct 2 Q-live tickets voor het concert van Harry op 8 november 2017 in AFAS Live!

Let op! De actie geldt alleen tijdens solo-tracks van Harry Styles, wanneer je een hit van One Direction hoort kun je dus rustig blijven ademen en gewoon meezingen. ;-) 

Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.