• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je ' Summer On You' hoort
  • Actie: zaterdag 27 augustus t/m vrijdag 2 september 2016
  • Extra kans voor Q-members

Bij het horen van de naam Sammy Renders denk je waarschijnlijk niet meteen aan een dj die je deze zomer terug vindt op Ibiza. Maar wat als we zeggen dat dat de echte naam is van de Amsterdamse dj Sam Feldt? De man achter de hit 'Summer On You', samen met het ook Nederlandse dj-duo Lucas & Steve. En Q stuurt je naar 'm toe!

Vlieg jij naar Ibiza?

Q laat je nog wat langer van je zomer genieten door je naar Sam Feldt en Lucas & Steve op Ibiza te sturen! Samen met een vriend(in) vlieg je naar Ibiza om op 7 én 8 september te feesten op het eiland met de dj's: een avond in Ushuaia en een avond in Pacha. Uiteraard inclusief reis, verblijf voor 2 personen (voor 2 nachten) en meet & greets met Sam Feldt en Lucas & Steve!

Zo doe je mee

Hoor je vanaf zaterdag 27 augustus tot vrijdag 2 september tussen 16:00 en 23:59 uur 'Summer On You' van Sam Feldt en Lucas & Steve op Qmusic? Bel dan 0909 9596 (55cpm) om je te kwalificeren voor de Q-live tickets. Kom je in de uitzending, dan win je sowieso het Q-zomerpakket (met daarin o.a. de 5cd-box Het Beste uit de Q-top 500 van de Zomer). Vrijdag 2 september hoor je tussen 21:00 en 23:59 uur wie die trip naar Ibiza wint! Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Extra kans

Ben je Q-member? Dan heb je hieronder een extra kans om je te kwalificeren voor een finaleplek voor de Q-live tickets voor Sam Feldt en Lucas & Steve. Beantwoord de volgende prijsvraag: Sam Feldt is naast stoere dj ook een poezenmens, zijn kat heeft zelfs een eigen Instagram-account! Hoe heet Sams kat?

UPDATE: De online winnaar is inmiddels persoonlijk benaderd.